
Chefs Harten Diner
Acht chef koks slaan de handen ineen om dit bijzondere diner te verzorgen. Met trots presenteren wij de line-up met maar liefst 8 Michelinsterren:
Jermain de Rozario
Restaurant de Rozario | Helmond
Bekroond met 1 Michelinster
‘’Eigentijds en tegendraads, regels zijn er om gebroken te worden en niet vasthouden aan alleen maar oude tradities, maak je eigen tradities en maak je eigen klassiekers! Het draait niet om techniek het draait enkel en alleen maar om smaak.’’
Raoul Meuwese
Bridges & Oriole garden bistro, Sofitel Legend The Grand | Amsterdam
‘’Klassieke, traditionele, Franse gerechten met internationale invloeden en een moderne twist. Ook heb ik een voorliefde voor vis, schaal en schelpdieren, dat ook de boventoon voert bij Bridges.’’
Bas Hoog
Gallery61, Novotel Den Haag City Centre | Den Haag
‘Dicht bij jezelf blijven en niet te moeilijk denken, koken vanuit het hart en met liefde voor de producten en vooral met liefde voor het vak.’
Edwin Vinke
Restaurant de Kromme Watergang | Hoofdplaat – bekroond met 2 Michelinsterren
‘’Plezier, passie en perfectie. Drie woorden, de basis van onze keuken. Daar doen we het mee.’’
Dennis Huwaë
Restaurant Daalder | Amsterdam
‘’Ik ga altijd op zoek naar de innerlijke schoonheid van elke ingrediënt.’’