Dineren op sterrenniveau voor de Hartstichting

Tijdens het Harten Diner staan culinaire smaken, topentertainment en samen bijdragen aan een gezond hart voor iedereen voorop.
Krijg de unieke mogelijkheid om de creaties van maar liefst zes chef-koks op één avond te proeven! Deze chef-koks zijn werkzaam bij de meest exclusieve en vooraanstaande restaurants van Nederland, waaronder Restaurant De Kromme Watergang, Bridges en de Rozario.

De chefs, die samen maar liefst 6 Michelinsterren bezitten, brengen elk hun eigen expertise mee; van een nieuwe interpretatie van Franse klassiekers tot tegendraadse improvisatie. De avond wordt compleet gemaakt met optredens van artiesten als Lucas Hamming, Maaike Ouboter en Berget Lewis. De avond wordt gepresenteerd door Dennis Weening.

Locatie: Grote Kerk in het hart van Den Haag
Datum: Donderdag 7 oktober 2021
Aanvang: 18:00 l Einde: 23:00
Dresscode: Feestelijk, met een touch of red

Bekijk hier het programma & de veilingitems

Prijzen
U kunt met 10 personen aanwezig zijn (all inclusive arrangement) voor € 5.000. Het is ook mogelijk om losse couverts af te nemen (minimaal 2 couverts) voor het bedrag van € 500 per couvert. De prijzen zijn exclusief BTW over 30% van de tafelprijs, fiscale voordelen zijn mogelijk. De Hartstichting heeft een ANBI status waardoor giften en donaties aftrekbaar zijn.

Bemachtig een van de exclusieve couverts of tafels voor deze avond vol culinaire sensaties, in de prachtige Grote Kerk. 
De opbrengst van het Harten Diner komt ten goede aan het belangrijke werk van de Hartstichting. 

Na een heerlijke avond niet naar huis? Klik hier!
Verleng uw verblijf met een overnachting in Novotel Den Haag City Centre

Lees meer Lees minder
Reserveren